Support og udvikling af hjemmeside og webshop

De fleste får på et tidspunkt brug for support til hjemmeside eller webshop. Det er helt normalt, at have lyst til at rive sig i håret, når hjemmesiden ikke vil. Så kan det være at rart at have en, der kan hjælpe jer videre. Det er vigtigt at kende sine begrænsninger, og det kan hurtigt blive dyrt, hvis I bruger alt for meget tid på noget, en support kan fikse i en fart. 

Jeg tilbyder support  og udvikling til kunder, der har hjemmesider i WordPress. Selvom jeres hjemmeside ikke er lavet hos mig, vil jeg gerne hjælpe jer, men I må regne med, at jeg skal bruge lidt tid til at lære jeres hjemmeside at kende.

Kvinde, der har brug for support til hjemmeside og tager sig til frustreret til hovedet

Sådan fungerer det

Har I ikke fået lavet jeres hjemmeside hos mig, er jeg indledningsvis nødt til at bruge noget tid på at gå jeres hjemmeside igennem og lære den at kende. Herefter kan I ringe eller skrive til mig, når I har behov, så hjælper jeg, eller ordner det for jer.

Jeg er tålmodig og pædagogisk og har forståelse for at nogle kunder gerne vil lære, hvordan de gør eller forstå hvorfor tingene skal gøres på en bestemt måde, mens andre bare gerne vil have, jeg fikser det for dem. Jeg tilbyder også at lave små videoer, der viser jer, hvordan I løser bestemte opgave på hjemmesiden. På den måde betaler i kun for den samme support én gang.

Da jeg er en enkeltmandsvirksomhed, svarer jeg naturligvis ikke 24/7, men som regel svarer jeg tilbage samme dag. Jeg tilstræber at svare tilbage indenfor to hverdage enten på mail eller telefon, medmindre jeg er syg eller har ferie. I så fald vil det fremgå af min autosvarer på mail.

Pris for support til hjemmeside og webshop

For faste kunder afregnes support på timebasis efter gældende timepris og faktureres månedsvis bagud per. påbegyndte kvarter. Er der ved månedens udgang kun brugt et kvarter, faktureres der dog en halv time. Gældende timepris kan oplyses ved kontakt.

 

Information til alle kunder

 12-03-2020

Som alle andre er min arbejdssituation forandret grundet den verserende Corvid-19. Mine børns skole og børnehave er lukket og jeg har derfor børnene hjemme. Jeg har dog fortsat mulighed for at løse opgaver, dog med lidt begrænset kapacitet.

Kunder er fortsat meget velkomne til at kontakte mig på telefon og eventuelt sms 21 85 79 77 og på mail gitte@webessens.dk.