Privatlivspolitik og Cookies

Privatlivspolitik hos WEBessens

Udgave 1, 24-05-2018

WEBessens beskytter og respekterer dine persondata i overensstemmelse med EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR)

På denne side vil jeg forklare, hvornår og hvorfor WEBessens indsamler personoplysninger, hvordan jeg bruger dem, og under hvilke omstændigheder jeg kan videregive dem til andre, og hvordan jeg holder dem sikre. Denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger gælder brugen af mit website, aktiviteter i forbindelse med salg, markedsføring og opfyldelse af kundekontrakter.

Dataansvarlig:

Gitte Bergmann Søgaard Olsen
Indehaver hos WEBessens
Stensbjergvej 19
4200 Slagelse

Tlf. 21857977
Mail: gitte@webessens.dk

Indsamling af personoplysninger

Når du interagerer med os personligt, via mail, telefon og sociale medier. Det vil typisk være oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, portrætfotos og mail.

Når WEBessens interagerer med partnere og leverandører.

Formål

Disse oplysninger indsamles for at kunne

  • Udføre direkte salgs- og markedsføringsaktiviteter, hvor der er fastslået lovlig og gensidig interesse
  • Løse aftalte opgaver
  • Yde kundeservice
  • Skrive faktura
  • Lave regnskab

Retsgrundlag

WEBessens indsamler personoplysninger på grundlag af kontrakter for at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med aftaler med kunder, partnere og leverandører.

Webessens indsamler personoplysninger på grundlag af retlige forpligtelser til at skrive faktura og føre regnskab.

Periode for opbevaring

Jeg lagrer personoplysninger i 5 år eller så længe, som det er nødvendigt til opfyldelse af formålet, hvortil personoplysningerne blev indsamlet.

Videregivelse af oplysninger

WEBessens benytter sig af en lille håndfuld databehandlere, til opbevaring af persondata, og jeg har sikret mig, at de lever op til GDPR. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

WEBessens videregiver ikke dine personoplysninger uden dit samtykke.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: gitte@webessens.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies

Denne side benytter en række cookies til at registrere og genkende brugerne. Disse oplysninger deles og behandles af nedenstående tredjeparter.

Google Analytics

Vi lagrer ikke personlige oplysninger om dig og din IP-adresse bliver anonymiseret, så det du foretager dig kan ikke spores til din person. Du er på den måde en anonym bruger, men vi kan se, om du er en bruger der har besøgt siden før, hvad denne bruger klikker på, hvor længe brugeren er her osv. Disse oplysninger deler vi med Google via Google Analytics.

Afvise cookies

Du kan godt vælge at afvise cookies. Dette vil ikke påvirke brugen af dette website væsentligt. Der sættes ingen cookies før du har accepteret ved at klikke "OK".

Slette cookies

Du kan få vejledning til at slette cookies her.