Essensmodellen

Reduktion + Optimering + Produktivitet

WEBessens er en virksomhed, der sikrer at kundernes hjemmesider opfylder essentielle krav til brugervenlighed, sikkerhed og lovlighed

Det lyder måske lidt visionsløst, men det er nu ikke tilfældet. Jeg ser ofte hjemmesider, hvor helt essentielle ting ikke er i orden. Også selvom det er en hjemmeside, som der tydeligvis er lagt meget tid og mange penge i. Der er utrolig meget "junk" på nettet, og jeg vil gerne via min mission bidrage til, at virksomheder kan få hjemmesider med orden i tingene til en overkommelig pris.

Gør mindre men bedre

Essentialisme handler om at gøre mere med mindre. Det meget bedre at have en lille enkel og velfungerende hjemmeside, som både du selv og dine kunder kan overskue.

Nettet er en utrolig kompleks platform. Hvis vi sørger for at begrænse os og skære det overflødige væk, så vil det vigtige helt naturligt træde frem. Vi kan nu fokusere på det essentielle, optimere det til perfektion, og som en gevinst af vores anstrengelser, så opnår vi mere og bliver mere produktive.

Når vi forenkler vores arbejdsgange og reducerer opgaven, bliver den overkommelig og løsningen bliver fyldestgørende. Det lyder nemt, men i praksis er det ofte svært at skelne det nødvendige fra det overflødige, og det kræver disciplin og skarpt fokus.

Min essentialistiske arbejdsmetoder er blandt andet inspireret af Greg MacKeowns bog Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less.