Support og Udvikling

tryghed + potentiale + udvikling

Hvad enten I har fået lavet en hjemmeside professionelt, eller I har lavet den selv, så kan der komme tidspunkter, hvor I har brug for hjælp. Det er helt normalt at have lyst til at rive håret af jer selv, når hjemmesiden bare ikke vil. Så kan det være at rart at have en, der kan hjælpe jer videre. Det kan også være, at jeres behov har ændret sig, og jeres hjemmeside skal laves om.

Jeg tilbyder support  og udvikling til kunder, der har hjemmesider i WordPress og MODX. Selvom I ikke har fået jeres hjemmeside lavet hos mig, vil jeg gerne hjælpe jer.

Frustreret kvinde ved computer

Sådan fungerer det

Har I ikke fået lavet jeres hjemmeside hos mig, er jeg indledningsvis nødt til at bruge et par timer på at gå jeres hjemmeside igennem og lære den at kende. Herefter kan I ringe eller skrive til mig, når I har behov, så hjælper jeg, eller ordner det for jer. Hvis I har en medarbejder, der har brug for oplæring i at opdatere hjemmesiden, kommer jeg gerne ud og underviser.

Da jeg er en enkeltmandsvirksomhed, svarer jeg naturligvis ikke 24/7, men som regel svarer jeg tilbage samme dag. Jeg tilstræber at svare tilbage indenfor to hverdage enten på mail eller telefon, medmindre jeg er syg eller har ferie. I så fald vil det fremgå af min autosvarer på mail og telefon.

Pris for support og udvikling

Support afregnes på timebasis efter gældende timepris og faktureres månedsvis bagud per. påbegyndte halve time. Gældende timepris kan oplyses ved kontakt.