MODX

fleksibelt + hurtigt + skalerbart

MODX er et open source content management system (CMS) ligesom WordPress. Det udmærker sig ved at være enormt fleksibelt og hurtigt. Det er velegnet til custom design uanset, om du bare skal have en lille hjemmeside eller en kompleks platform på nettet. Det er i øvrigt også nemt at søgemaskineoptimere.

Der bliver desværre ikke udviklet så meget i MODX mere, som der gjorde tidligere. Jeg har arbejdet rigtig meget med MODX og elsker det, fordi det er så nemt at moddelere. Deres slogan lyder:"Create without compromise", og det er netop muligheden for at lave en optimeret løsning, som jeg holder af.

Hvis du har en hjemmeside i MODX, som trænger til at blive opdateret eller udviklet, så vil jeg meget gerne hjælpe. Jeg har flere faste kunder med hjemmesider lavet i MODX, både simple profilsider og webshop.

Sådan fungerer det

Jeg er indledningsvis nødt til at bruge et par timer på at gå jeres hjemmeside igennem og lære den at kende. Herefter kan I ringe eller skrive til mig, når I har behov, så hjælper jeg, eller ordner det for jer. Har I en større udviklingsopgave, kan vi tage et møde, og jeg kan komme med et tilbud på opgaven.

Hvis I har en medarbejder, der har brug for oplæring MODX, kommer jeg gerne ud og underviser.

Pris for support og udvikling i MODX

Der afregnes på timebasis efter gældende timepris og faktureres månedsvis bagud per. påbegyndte halve time. Gældende timepris kan oplyses ved kontakt.