Freelance webredaktør

Som freelance webredaktør kan jeg hjælpe små og mellemstore virksomheder med opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden. Det er en opgave, der ofte ligger hos ledelsen, sekretæren eller en studentermedhjælper. Typisk har de ikke ekspertisen og måske heller ikke tiden, til at gøre det professionelt.

Jeg bruger det meste af min tid på at arbejde professionelt med hjemmesider. Derfor kan jeg som freelance webredaktør levere samme kvalitet, som en fuldtidsansat uddannet webredaktør, men kun i det antal timer jeres virksomhed har brug for.

Freelance webredaktør der skriver på en bærbar computer og medieikoner flyver op fra tastaturet

Eksempler på opgaver jeg kan løse

Jeg kan hjælpe jer med en bred vifte af opgaver, der har relation til jeres hjemmeside, facebookside og andre online profiler. Jeg vil f.eks. kunne hjælpe med:

  • Generel opdatering af indhold på hjemmesiden
  • Tekstforfatning
  • Billeder og billedredigering
  • Små videoklip
  • Udvikling af hjemmeside f.eks. nye funktioner
  • Opdatering og backup af hjemmeside
  • Nyhedsbrev
  • Opdateringer på sociale medier
  • Opdatering af virksomhedsoplysninger på nettet f.eks. Google My Business.
  • SEO og trafikanalyse på hjemmeside

Sådan fungerer det med en freelance webredaktør

En aftale starter som regel med et besøg i jeres virksomhed. Her kan vi se hinanden an, og I kan beslutte, om der er grundlag for et samarbejde. Herefter laver vi en aftale om, hvor mange timer I har brug for og hvilke opgaver, der skal arbejdes med. Det er også en god ide, at jeg kan få lov at kontakte bestemte medarbejdere og samarbejdspartnere.

Jeg arbejder enten hjemmefra eller hos jer. Ligger jeres kontor mere en 30 minutters kørsel fra Slagelse, må I påregne at betale for kørsel også. Jeg fører en log over udførte opgaver, så I altid kan se, hvad tiden er gået med. Vi har naturligvis en løbende dialog og kan justere aftalen efter behov.

Pris for en freelance webredaktør

Prisen for en webredaktør afhænger af, hvor mange timer I har brug for. Den beregnes ud fra gældende timepris. En fast aftale er på mindst tre sammenhængende timer om måneden. Ved mere end 8 timer om måneden, gives der en rabat på timeprisen. Jeg fakturerer månedsvis bagud. Gældende timepris kan oplyses ved kontakt.

Information til alle kunder

 12-03-2020

Som alle andre er min arbejdssituation forandret grundet den verserende Corvid-19. Mine børns skole og børnehave er lukket og jeg har derfor børnene hjemme. Jeg har dog fortsat mulighed for at løse opgaver, dog med lidt begrænset kapacitet.

Kunder er fortsat meget velkomne til at kontakte mig på telefon og eventuelt sms 21 85 79 77 og på mail gitte@webessens.dk.